autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă din Dolj

Autor: gabriel glodeanu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriel glodeanu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente Ciorbă de miel reţetă din Dolj, carne de miel (capul, picioarele, intestne bine curatate, momite,) legume (ardei, morcov, ceapa, usturoi, leustean, patrunjel), orez, smintina, oua, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare Ciorbă de miel reţetă

Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara verdeata) tocate ; se adauga orezul ;dupa ce totul s-a fiert se adauga usturoiul pisat si verdeata ; ciorba se drege cu ou si smintina.



La servire se adauga otet si ardei iute.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă din Dolj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorbă de miel reţetă din Dolj
  • carne de miel (capul
  • picioarele
  • intestne bine curatate
  • momite,) legume (ardei
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • leustean
  • patrunjel)
  • orez
  • smintina
  • oua
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu soric si afumatura