Ciorbă de miel reţetă din Dolj

Ciorbă de miel reţetă din Dolj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorbă de miel reţetă din Dolj
  • carne de miel (capul, picioarele, intestne bine curatate, momite,) legume (ardei, morcov, ceapa, usturoi, leustean, patrunjel), orez, smintina, oua, sare.

Mod de preparare

Mod de preparare Ciorbă de miel reţetă

Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara verdeata) tocate ; se adauga orezul ;dupa ce totul s-a fiert se adauga usturoiul pisat si verdeata ; ciorba se drege cu ou si smintina.

La servire se adauga otet si ardei iute.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise