Ciorbă de miel reţetă din Dolj
Mod de preparare Ciorbă de miel reţetă
Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara verdeata) tocate ; se adauga orezul ;dupa ce totul s-a fiert se adauga usturoiul pisat si verdeata ; ciorba se drege cu ou si smintina.
La servire se adauga otet si ardei iute.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii