autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă din Dolj

Autor: gabriel glodeanu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriel glodeanu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente Ciorbă de miel reţetă din Dolj, carne de miel (capul, picioarele, intestne bine curatate, momite,) legume (ardei, morcov, ceapa, usturoi, leustean, patrunjel), orez, smintina, oua, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare Ciorbă de miel reţetă

Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara verdeata) tocate ; se adauga orezul ;dupa ce totul s-a fiert se adauga usturoiul pisat si verdeata ; ciorba se drege cu ou si smintina.



La servire se adauga otet si ardei iute.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă din Dolj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face

5 voturi    2 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face

9 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorbă de miel reţetă din Dolj
  • carne de miel (capul
  • picioarele
  • intestne bine curatate
  • momite,) legume (ardei
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • leustean
  • patrunjel)
  • orez
  • smintina
  • oua
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde