Ciorbă de miel reţetă
Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam sa fiarba cam 40 de minute, la foc domol si inlaturam spuma formata.
Curatam si spalam toate legumele, apoi le taiem dupa preferinta. Tocam verdeata, iar orezul il spalam.
Morcovii ii tragem la tigaie in putin ulei, pina cand acesta capata o culoare portocalie.
Punem tot zarzavatul in ciorba, peste carnea de miel si il lasam sa fiarba bine la foc potrivit cam 30 de minute.
Daca vi se pare ca bucatile de carne sunt prea mari, puteti dezosa carnea pe care o rupeti bucatele, apoi o adaugati in ciorba, impreuna cu orezul si borsul. Lasati sa fiarba orezul.
Stingem focul sub ciorba si galbenusurile le batem bine cu smantana, la care adaugam 1-2 polonice ciorba fierbinte. Daca doriti, puteti lasa si albusurile linga galbenusuri. Amestecati bine si rasturnati compozitia in restul ciorbei, invartind in ea mereu.
Adaugam deasupra verdeata tocata marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii