Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg carne de miel, 2 litri apa, 3/4 l bors, 2 morcovi, 1 patrunjel, o legatura ceapa verde, 1 legatura leustean, i legatura patrunjel, 2 linguri orez, 3-4 linguri smintina, 1 galbenus de ou, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune carnea de miel la fiert, iar dupa ce s-a scos spuma se pune zarzavatul, ceapa verde taiata marunt si o cescuta de orez ales si spalat. Dupa ce s-a pus si borsul si a dat un clocot, se adauga si verdeturile spalate si taiate fin.
Inainte de a fi servita la masa, se adauga smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase
Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde, se lasa sa fiarba doua trei clocote,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate