autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oaie

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
1 kg carne cu os oaie, 0,5 l bors, 1 morcov, 2 rosii coapte, 1 ceapa, 1 ardei, 3 linguri de orez, marar, leustean, sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 3h

20 voturi

Mod de preparare

Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate cuburi. Dupa ce da un clocot adaugam borsul fiert in prealabil si saram dupa gust. Lasam sa dea cateva clocote si inchidem aragazul.
Punem mararul, leusteanul si acoperim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de praz cu iaurt

Ciorbita de praz cu iaurt

Prazul se spala bine si se taie rondele. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici

4 voturi    3 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Antonescu Elena Doinita , 22 noiembrie 2013

    ai un fotograf priceput

  • Fara foto

    Marin Lungu , 11 noiembrie 2013

    acum ma apuc si eu, va spun cand e gata!!!

  • Fara foto

    Nelu Darmanescu , 11 noiembrie 2013

    acum m-a apuc de treaba sper sa iasa conform asteptarilor

    • Fara foto

      Liviu Vasile , 17 august 2013

      ai un fotograf priceput

    • Fara foto

      Roxana Manta , 16 august 2013

      Buna reteta! Mi-a iesit o ciorba suuper buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Eu prepar ciorba de oaie cu carne tocata si se drege ca ciorba de burta....,dar o sa incerc si reteta ta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca e gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca egustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu am gatit niciodata, dar cred ca egustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

20 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne cu os oaie
  • 0,5 l bors
  • 1 morcov
  • 2 rosii coapte
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 linguri de orez
  • marar
  • leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu prepar ciorba de oaie cu carne tocata si se drege ca ciorba de burta....,dar o sa incerc si reteta ta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare