Pentru inceput calim oasele garf impreuna cu morcovul ras, ceapa si ardeiul kapia tocate marunt. Le vom cali pana se moaie ceapa, amestecand continuu.
In 2.5 l de apa punem restul legumelor tocate in cuburi, la fiert, cu exceptia cartofilor. Punem si oasele calite cu ceapa si morcovi, adaugam sucul de rosii si zeama de varza pe care am fiert-o in prealabil. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam si cartofii taiati cuburi mai mici, usturoi, piper tarhonul si leusteanul. Vom lua spuma de cate ori este necesar.
Avand in vedere ca zeama de varza este sarata, este bine sa gustam pentru a verifica daca eset nevoie sa mai adaugam sare. Cand cartofii si carnea s-au fiert, luam oala de pe foc si putem servi, cu putina smantana si patrunjel tocat. Putem scoate carnea de pe oase inainte de a servi, daca nu ne place aspectul lor in farfurie.
Descopera alte retete delicioase pe blogul Diva in Bucatarie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii