Pentru inceput calim oasele garf impreuna cu morcovul ras, ceapa si ardeiul kapia tocate marunt. Le vom cali pana se moaie ceapa, amestecand continuu.
In 2.5 l de apa punem restul legumelor tocate in cuburi, la fiert, cu exceptia cartofilor. Punem si oasele calite cu ceapa si morcovi, adaugam sucul de rosii si zeama de varza pe care am fiert-o in prealabil. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam si cartofii taiati cuburi mai mici, usturoi, piper tarhonul si leusteanul. Vom lua spuma de cate ori este necesar.
Avand in vedere ca zeama de varza este sarata, este bine sa gustam pentru a verifica daca eset nevoie sa mai adaugam sare. Cand cartofii si carnea s-au fiert, luam oala de pe foc si putem servi, cu putina smantana si patrunjel tocat. Putem scoate carnea de pe oase inainte de a servi, daca nu ne place aspectul lor in farfurie.
Descopera alte retete delicioase pe blogul Diva in Bucatarie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii