autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oua

Autor: ana.rosu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana.rosu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
oua, kaizer, verdeata, ceapa, bors, smantana, condimente, cartofi, morcov

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajesti foarte putin kaizerul, adaugi ceapa si o calesti acolo. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugi cartofii taiati si apa pana sa ii cuprinzi. Dupa ce au dat un clocot, adaugi morcovul. Lasi pana aproape sunt fierti cartofii si incepi sa adaugi ouale (10 buc pentru 4 portii). Nu mersteci pana cand ouale se ridica la suprafata. Dupa ce ouale au inceput sa se ridice adaugi borsul incalzit. Lasi sa dea un clocot, dupa care adaugi smantana si verdeata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu zdrente de oua

Ciorba de legume cu zdrente de oua

Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de oua

Ciorba de oua

Se pun la inabusit carnaciorii si ceapa cu boiaua de ardei.Cand sunt inabusiti se adauga 4 l apa

5 voturi    4 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • oua
  • kaizer
  • verdeata
  • ceapa
  • bors
  • smantana
  • condimente
  • cartofi
  • morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla roșie ca la muntele Athos