autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oua

Autor: ana.rosu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana.rosu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
oua, kaizer, verdeata, ceapa, bors, smantana, condimente, cartofi, morcov

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajesti foarte putin kaizerul, adaugi ceapa si o calesti acolo. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugi cartofii taiati si apa pana sa ii cuprinzi. Dupa ce au dat un clocot, adaugi morcovul. Lasi pana aproape sunt fierti cartofii si incepi sa adaugi ouale (10 buc pentru 4 portii). Nu mersteci pana cand ouale se ridica la suprafata. Dupa ce ouale au inceput sa se ridice adaugi borsul incalzit. Lasi sa dea un clocot, dupa care adaugi smantana si verdeata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer

Ciorba de oua cu zer

Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua

Ciorba de oua

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem

2 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • oua
  • kaizer
  • verdeata
  • ceapa
  • bors
  • smantana
  • condimente
  • cartofi
  • morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole galbena