Prajesti foarte putin kaizerul, adaugi ceapa si o calesti acolo. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugi cartofii taiati si apa pana sa ii cuprinzi. Dupa ce au dat un clocot, adaugi morcovul. Lasi pana aproape sunt fierti cartofii si incepi sa adaugi ouale (10 buc pentru 4 portii). Nu mersteci pana cand ouale se ridica la suprafata. Dupa ce ouale au inceput sa se ridice adaugi borsul incalzit. Lasi sa dea un clocot, dupa care adaugi smantana si verdeata.
Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii