Prajesti foarte putin kaizerul, adaugi ceapa si o calesti acolo. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugi cartofii taiati si apa pana sa ii cuprinzi. Dupa ce au dat un clocot, adaugi morcovul. Lasi pana aproape sunt fierti cartofii si incepi sa adaugi ouale (10 buc pentru 4 portii). Nu mersteci pana cand ouale se ridica la suprafata. Dupa ce ouale au inceput sa se ridice adaugi borsul incalzit. Lasi sa dea un clocot, dupa care adaugi smantana si verdeata.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii