Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 morcovi, 1 patrunjel, 1 capatina usturoi, boia de ardei, oua, 3 linguri smintina, 3 linguri otet, sare, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se curata morcovii si un patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras
10 voturi
5 comentarii
30 min
punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem
6 voturi
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Dani Moldovan , 27 decembrie 2013
tare