Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii