autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de papara

Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
un morcov, radacina patrunjel,o telina, ceapa, rosu,frunze de patrunjel si leustean,un cub knorr,smintina,o lingurita faina malai putin ulei,otet,3 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se taie marunt si se caleste in ulei in oala de gatit si se adauga apa pentru 4 portii. Se bat ouale si se adauga o lingurita de faina malai si frunze de patrunjel taiat marunt si se prajesc in tigaie cu putin ulei. Omleta se face la foc mic,tigaia se acopera cu capac.dupa 2-3 minute se intoarce omleta si se portioneaza,dupa care se introduce in ciorba. Se lasa apoi 5 minute la fiert. La sfirsit se adauga dupa gust putin otet si leustean. Se serveste cu smintina. Se sareaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de papara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorbita de rosi cu legume

ciorbita de rosi cu legume

Se curata legumele, se taie cubulete, cartoful, telina o dam pe razatoare, le calim cu o lingura

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mea de perisoare

Ciorba mea de perisoare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • un morcov, radacina patrunjel,o telina, ceapa, rosu,frunze de patrunjel si leustean,un cub knorr,smintina,o lingurita faina malai putin ulei,otet,3 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici