Ciorba de papara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o telina
  • o ceapa
  • ardei rosu
  • frunze de patrunjel si leustean
  • un cub knorr
  • smintina
  • o lingurita faina malai putin ulei
  • otet
  • 3 oua.

Mod de preparare

Zarzavatul se taie marunt si se caleste in ulei in oala de gatit si se adauga apa pentru 4 portii. Se bat ouale si se adauga o lingurita de faina malai si frunze de patrunjel taiat marunt si se prajesc in tigaie cu putin ulei. Omleta se face la foc mic,tigaia se acopera cu capac.dupa 2-3 minute se intoarce omleta si se portioneaza,dupa care se introduce in ciorba. Se lasa apoi 5 minute la fiert. La sfirsit se adauga dupa gust putin otet si leustean. Se serveste cu smintina. Se sareaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise