Ciorba de papara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o telina
  • o ceapa
  • ardei rosu
  • frunze de patrunjel si leustean
  • un cub knorr
  • smintina
  • o lingurita faina malai putin ulei
  • otet
  • 3 oua.

Mod de preparare

Zarzavatul se taie marunt si se caleste in ulei in oala de gatit si se adauga apa pentru 4 portii. Se bat ouale si se adauga o lingurita de faina malai si frunze de patrunjel taiat marunt si se prajesc in tigaie cu putin ulei. Omleta se face la foc mic,tigaia se acopera cu capac.dupa 2-3 minute se intoarce omleta si se portioneaza,dupa care se introduce in ciorba. Se lasa apoi 5 minute la fiert. La sfirsit se adauga dupa gust putin otet si leustean. Se serveste cu smintina. Se sareaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise