autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de papara

Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
un morcov, radacina patrunjel,o telina,o ceapa,ardei rosu,frunze de patrunjel si leustean,un cub knorr,smintina,o lingurita faina malai putin ulei,otet,3 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se taie marunt si se caleste in ulei in oala de gatit si se adauga apa pentru 4 portii. Se bat ouale si se adauga o lingurita de faina malai si frunze de patrunjel taiat marunt si se prajesc in tigaie cu putin ulei. Omleta se face la foc mic,tigaia se acopera cu capac.dupa 2-3 minute se intoarce omleta si se portioneaza,dupa care se introduce in ciorba. Se lasa apoi 5 minute la fiert. La sfirsit se adauga dupa gust putin otet si leustean. Se serveste cu smintina. Se sareaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de papara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • un morcov, radacina patrunjel,o telina,o ceapa,ardei rosu,frunze de patrunjel si leustean,un cub knorr,smintina,o lingurita faina malai putin ulei,otet,3 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perișoare din carne de pui