autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba de pasare cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pasare, ceapa, morcovi, telina si patrunjel radacina, , orez, faina, smantana, oua, usturoi, lamaie, patrunjel verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca smantana cu galbenusurile , faina, mujdeiul de usturoi si zeama de lamaie, se subtiaza cu supa si se adauga in vasul de ciorba. Se sareaza, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pasare cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa Crema de Linte Rosie

Supa Crema de Linte Rosie

Taiem marunt ceapa. Tocam fin usturoiul. Taiem morcovul in rondele subtiri. Tocam marunt telina.

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa minestrone

Supa minestrone

In olita pentru supa, punem untul sa se incinga apoi adaugam toate legumele curatate, spalate si

3 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de galuste