autor:

ruxi

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste

Autor: ruxi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2012

Ingrediente
8 cartofi, 1 ceapa mare, 1kg de peste, 3linguri bors, 3 linguri bulion, sare de lamaie o lingurita, delikat, 2 morcovi, o cana de orez

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se ia pestele, se scot icrele din el. Apoi se scot branhiile, se taie capul si se spala. Se iau cepele si le taiem in 4 daca sunt mici si le tocam. La fel facem si cu morcovul: il taiem rondele. Decojim cartofii si ii taiem cubulete. Le punem in oala cu ciorba pe care o punem pe foc. Dupa ce au fiert legumele punem capatanile de peste. Punem orezul borsul si delikatul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din  peste Hec

Ciorba din peste Hec

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioan Barbu , 13 aprilie 2014

    dc nu zeamă de castraveţi şi de gogonele? Se poartă şi la alţii.

  • Fara foto

    Jercan Gratiela , 13 aprilie 2014

    faza cu delikatul m-a "convins" ca este o ciorba "specifica" Deltei !!!!!!!!

  • Fara foto

    Nicoleta Dumitru , 13 aprilie 2014

    dc nu zeamă de castraveţi şi de gogonele? Se poartă şi la alţii.

    • Fara foto

      tudosa elena luminita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2014

      o ca de orez??? facem sarmale???

    • Fara foto

      Tache Leonard , 13 aprilie 2014

      dc sare lamai si nu mai mult bors si leustean nu punem si noi ca doar a aparut,si ce sa caute cartofi in ciorba de peste???????????

    • Fara foto

      Alina Gogosanu , 13 aprilie 2014

      si lamaia cu bulionul,cnd?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Ce buna la ceaun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ruxi
Salata orientala

Salata orientala

Se taie cartofi cubulete si se pun la fiert(eu asa am facut)intre tinp ce se fierb cartofi, se taie

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de Vinete

Salata de Vinete

Se coc vinetele pe o tava(eu le a copt pe gratar unde a pus o tabla)dupa ce s-au copt se pun sub

3 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci
Ciorba de dovlecel cu lapte

Ciorba de dovlecel cu lapte

Se taie de coaja dovlecei, se spala se curata cubulete apoi ceapa o taie cubulete la fel si morcovul

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de legume

tudosa elena luminita (Chef de cuisine)

o ca de orez??? facem sarmale???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare