autor:

ruxi

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste

Autor: ruxi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 mai 2012

Ingrediente
8 cartofi, 1 ceapa mare, 1kg de peste, 3linguri bors, 3 linguri bulion, sare de lamaie o lingurita, delikat, 2 morcovi, o cana de orez

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se ia pestele, se scot icrele din el. Apoi se scot branhiile, se taie capul si se spala. Se iau cepele si le taiem in 4 daca sunt mici si le tocam. La fel facem si cu morcovul: il taiem rondele. Decojim cartofii si ii taiem cubulete. Le punem in oala cu ciorba pe care o punem pe foc. Dupa ce au fiert legumele punem capatanile de peste. Punem orezul borsul si delikatul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate

30 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

75 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Ioan Barbu , 13 aprilie 2014

    dc nu zeamă de castraveţi şi de gogonele? Se poartă şi la alţii.

  • Jercan Gratiela , 13 aprilie 2014

    faza cu delikatul m-a "convins" ca este o ciorba "specifica" Deltei !!!!!!!!

  • Nicoleta Dumitru , 13 aprilie 2014

    dc nu zeamă de castraveţi şi de gogonele? Se poartă şi la alţii.

    • tudosa elena luminita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2014

      o ca de orez??? facem sarmale???

    • Tache Leonard , 13 aprilie 2014

      dc sare lamai si nu mai mult bors si leustean nu punem si noi ca doar a aparut,si ce sa caute cartofi in ciorba de peste???????????

    • Alina Gogosanu , 13 aprilie 2014

      si lamaia cu bulionul,cnd?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Ce buna la ceaun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1kg de peste
  • 3linguri bors
  • 3 linguri bulion
  • sare de lamaie o lingurita
  • delikat
  • 2 morcovi
  • o cana de orez

Raporteaza reteta

Retete
de ruxi
Salata orientala

Salata orientala

Se taie cartofi cubulete si se pun la fiert(eu asa am facut)intre tinp ce se fierb cartofi, se taie

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de Vinete

Salata de Vinete

Se coc vinetele pe o tava(eu le a copt pe gratar unde a pus o tabla)dupa ce s-au copt se pun sub

3 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci
Ciorba de dovlecel cu lapte

Ciorba de dovlecel cu lapte

Se taie de coaja dovlecei, se spala se curata cubulete apoi ceapa o taie cubulete la fel si morcovul

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de legume

tudosa elena luminita (Chef de cuisine)

o ca de orez??? facem sarmale???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu zer si lapte batut