autor:

vio.vio

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare (10 portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele modelate se ia spuma apooi se pune zarzavatul si se lasa la fiert la foc mic.Cand au fiert perisoarele si zarzavatul se adauga rosiile in bulion.Se mai lasa 10-15 min apoi se pune borsul care a fost fiert in prealabil(inainte).Dupa ce a fiert borsul se pune leustean.
Pofta mare!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (10 portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de

3 voturi    11 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi

26 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    In compozitia de perisoare eu adaug gris si ies pufoase si nu se destrama!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Tare mult imi place ciorba de perisoare!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Ai facut o ciorbita minunata, bravo ! Cam asa o fac si eu dar o acresc de obicei cu zeama de lamaie nu cu bors...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Imi place ciorba de perisoare tare mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte buna ciorbita!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Tare buna!

    • Fara foto

      flori de piatra , 24 ianuarie 2010

      Foarte buna ciorba de perisoare!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      E o iorba gustoasa si consistenta. Mmmm !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi place ciorba de perisoare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare