autor:

vio.vio

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare (10 portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele modelate se ia spuma apooi se pune zarzavatul si se lasa la fiert la foc mic.Cand au fiert perisoarele si zarzavatul se adauga rosiile in bulion.Se mai lasa 10-15 min apoi se pune borsul care a fost fiert in prealabil(inainte).Dupa ce a fiert borsul se pune leustean.
Pofta mare!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (10 portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu carne de vita

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    In compozitia de perisoare eu adaug gris si ies pufoase si nu se destrama!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Tare mult imi place ciorba de perisoare!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Ai facut o ciorbita minunata, bravo ! Cam asa o fac si eu dar o acresc de obicei cu zeama de lamaie nu cu bors...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Imi place ciorba de perisoare tare mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte buna ciorbita!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Tare buna!

    • Fara foto

      flori de piatra , 24 ianuarie 2010

      Foarte buna ciorba de perisoare!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      E o iorba gustoasa si consistenta. Mmmm !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi place ciorba de perisoare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu afumatura si legume