autor:

vio.vio

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare (10 portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele modelate se ia spuma apooi se pune zarzavatul si se lasa la fiert la foc mic.Cand au fiert perisoarele si zarzavatul se adauga rosiile in bulion.Se mai lasa 10-15 min apoi se pune borsul care a fost fiert in prealabil(inainte).Dupa ce a fiert borsul se pune leustean.
Pofta mare!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (10 portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Taiem carnea cubulete, iar zarzavaturile le spalam le curatam si le maruntim (vezi foto). Punem

26 voturi    4 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici cu orez

Ciorba de urzici cu orez

Curatam urzicile de eventualele mizerii, apoi le spalam bine sub jetul de apa si le punem la scurs. Curatam

11 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    In compozitia de perisoare eu adaug gris si ies pufoase si nu se destrama!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Tare mult imi place ciorba de perisoare!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Ai facut o ciorbita minunata, bravo ! Cam asa o fac si eu dar o acresc de obicei cu zeama de lamaie nu cu bors...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Imi place ciorba de perisoare tare mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte buna ciorbita!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Tare buna!

    • Fara foto

      flori de piatra , 24 ianuarie 2010

      Foarte buna ciorba de perisoare!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      E o iorba gustoasa si consistenta. Mmmm !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600g carne tocata pui, ou intreg,sare,piper,orez,morcov,ceapa,telina,ardei gras,pastarnac,o cutie rosii in bulion,un litru bors,leustean

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi place ciorba de perisoare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT