Uleiul se incinge, se presara cu boia si se stinge cu 2 litri de apa; se adauga piperul si cuburile de supa. intre timp, se dau cartofii pe razatoare, se storc cu mana si se amesteca cu carnea tocata, cu oul, cu usturoiul tocat marunt, sarea, piperul macinat si faina.
Se framanta bine, iar daca nu este destul de vartos, se adauga putina faina.
Din aceasta compozitie se fac perisoare mici si se pun la fiert in supa clocotita, la foc mic.
Se fierb aproximativ 15 minute, apoi se scot si se asaza in farfurii. in zeama ramasa se adauga o pasta din faina si smantana, se acreste cu putin otet si se strecoara peste perisoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii