autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de perisoare

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa., , Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie., , Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute., , Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Uleiul se incinge, se presara cu boia si se stinge cu 2 litri de apa; se adauga piperul si cuburile de supa. intre timp, se dau cartofii pe razatoare, se storc cu mana si se amesteca cu carnea tocata, cu oul, cu usturoiul tocat marunt, sarea, piperul macinat si faina.

Se framanta bine, iar daca nu este destul de vartos, se adauga putina faina.

Din aceasta compozitie se fac perisoare mici si se pun la fiert in supa clocotita, la foc mic.

Se fierb aproximativ 15 minute, apoi se scot si se asaza in farfurii. in zeama ramasa se adauga o pasta din faina si smantana, se acreste cu putin otet si se strecoara peste perisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel

24 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa

22 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Capul
  • mijlocul si coada se pun la fiert
  • impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele
  • in 1,5 litri apa.
  • Se condimenteaza cu piper
  • sare
  • foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.
  • Se scoate mijlocul
  • se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.
  • Se face un rantas alb cu boia de ardei
  • se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu tocmagi