autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Ingrediente
300 g carne tocata, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei gras, sare cimbru, patrunjel, 3 linguri de bors magic praf,1 ou, 150 grame orez,2 linguri de faina,ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si faina, se amesteca si se fac cocolosuri mici de carne. Acestea se pun in ciorba dupa primul clocot. Se mai lasa 30 de minute si cand este aproape gata se pune borsul si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
ciorba die perisoare

ciorba die perisoare

Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca

5 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Imi place foarte mult ciorba de perisoare...

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • sare cimbru
  • patrunjel
  • 3 linguri de bors magic praf,1 ou
  • 150 grame orez,2 linguri de faina,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Mamaliguta cu smantana si branza

Mamaliguta cu smantana si branza

Se pune apa la fiert cu sare si dupa ce a fiert se pune treptat malaiul, in timp ce se amesteca.

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult ciorba de perisoare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui