autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA de PERISOARE

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
2-3 morcovi ,2 patrunjei . 2 cepe verzi potrivite, 2 rosii, 1/2 ardei gras verde, frunze de leustean, 3-400 g carne tocata, sare, piper, 1 lingurita Knorr, 1 lingurita faina, 1 ou, acreala, frunze de patrunjel si de marar verde, smintina la alegere, 2 linguri orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare , ardeiul si rosiile se taie cubulete . Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena .Se adauga 4 l apa , lingurita de Knorr , sare si piper , patrunjelul radacina razuit si frunzele de leustean intregi.
Intr-e timp se fac perisoarele : carnea tocata de doua ori se amesteca impreuna cu ceapa razuita ,. sare , piper , frunze de patrunjel si de marar verde. orez, 1 lingura faina si albusul de ou . Se amesteca bine-bine si se fac perisoare rotunde cu o lingurita .In ciorba care fierbe se introduc perisoarele facute si se lasa sa fiarba 20 min. Galbenusul se amesteca bine cu 3 linguri de smintina si 1 polonic de ciorba si se desarta peste ciorba in clocot.
Ciorba mai da un clocot dupa care se stinge. Cine doreste poate adauga la galbenus 1 lingura bors Knorr . Ciorba se poate acri cu ce folositi de obicei.
La sfirsit se adauga dupa preferinta patrunjel si marar verde tocat.

Voteaza:
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA de PERISOARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 morcovi ,2 patrunjei . 2 cepe verzi potrivite
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras verde
  • frunze de leustean
  • 3-400 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita Knorr
  • 1 lingurita faina
  • 1 ou
  • acreala
  • frunze de patrunjel si de marar verde
  • smintina la alegere
  • 2 linguri orez

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
pizza

pizza

se unge blatul cu ketchup,apoi intr-un bpl se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza
SALATA CU PUI SI BRANZA

SALATA CU PUI SI BRANZA

Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma

1 vot    3 comentarii
20 min
Salate cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare