Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare , ardeiul si rosiile se taie cubulete . Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena .Se adauga 4 l apa , lingurita de Knorr , sare si piper , patrunjelul radacina razuit si frunzele de leustean intregi.
Intr-e timp se fac perisoarele : carnea tocata de doua ori se amesteca impreuna cu ceapa razuita ,. sare , piper , frunze de patrunjel si de marar verde. orez, 1 lingura faina si albusul de ou . Se amesteca bine-bine si se fac perisoare rotunde cu o lingurita .In ciorba care fierbe se introduc perisoarele facute si se lasa sa fiarba 20 min. Galbenusul se amesteca bine cu 3 linguri de smintina si 1 polonic de ciorba si se desarta peste ciorba in clocot.
Ciorba mai da un clocot dupa care se stinge. Cine doreste poate adauga la galbenus 1 lingura bors Knorr . Ciorba se poate acri cu ce folositi de obicei.
La sfirsit se adauga dupa preferinta patrunjel si marar verde tocat.
Voteaza:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii