autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc si vita, 2-3 morcovi, cepe, 4 rosii, 2 buc pastirnac, 1 telina potrivita, bors, sare, delikat, 1 legatura leustean, 2 linguri de orez, 2 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile decojite si perisoarele. Cand totul este fiert se adauga sarea, delikatul si borsul. Cand se da la o parte de pe foc se bate un nou, se pune deasupra si se toaca legatura de leustean proaspat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare

20 voturi    9 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Foarte buna ciorba de perisoare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O bunatate...Imi place ciorba de perisoare foarte mult...

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc si vita
  • 2-3 morcovi, cepe
  • 4 rosii
  • 2 buc pastirnac
  • 1 telina potrivita
  • bors
  • sare
  • delikat
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri de orez
  • 2 oua.

Raporteaza reteta

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte buna ciorba de perisoare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors din carne de porc cu oase date la fum