autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc si vita, 2-3 morcovi, cepe, 4 rosii, 2 buc pastirnac, 1 telina potrivita, bors, sare, delikat, 1 legatura leustean, 2 linguri de orez, 2 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile decojite si perisoarele. Cand totul este fiert se adauga sarea, delikatul si borsul. Cand se da la o parte de pe foc se bate un nou, se pune deasupra si se toaca legatura de leustean proaspat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata

8 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare acrita cu bors

Ciorba de perisoare acrita cu bors

Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul

32 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Foarte buna ciorba de perisoare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O bunatate...Imi place ciorba de perisoare foarte mult...

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc si vita
  • 2-3 morcovi, cepe
  • 4 rosii
  • 2 buc pastirnac
  • 1 telina potrivita
  • bors
  • sare
  • delikat
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri de orez
  • 2 oua.

Raporteaza reteta

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte buna ciorba de perisoare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan