autor:

Czompa

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
500g carne tocata amestec, 2oua, sare, piper, 1-2 maini de orez, 2-3 morcovi, 1 felie de telina, 1 radacina de patrunjel, smantana, verdeata tocata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

se pune la fiert o oala cu apa, se curata zarzavaturile si se taie cubulete. Cand fierbe apa se adauga zarzavaturile si intre timp se pregatesc perisoarele: se amesteca carnea tocata cu ouale batute, sare piper si orezul spalat. Se tine amestecul de perisoare cam 15 minute la frigider dupa care se modeleaza din el bilute mici care se adauga in apa cu zarzavatul fiert mai bine de jumatate. Se mai pot adauga si rosii decojite si taiate marunt (pentru o culoare mai frumoasa)sau ardei rosu taiat si calit in ulei(eu pun pe iarna gogosar cu ardei kapia la borcan si il folosesc la ciorbe). Se fierb perisoarele pana observati ca s-a umflat orezul si apoi dregeti ciorba cu smantana si adaugati verdeata tocata. Potriviti totul cu sare si piper dupa gust si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun la fiert intr-o oala de 5 litri, apa cu o lingurita de sare, iar cand incepe sa clocoteasca,

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare acrita cu bors

Ciorba de perisoare acrita cu bors

Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul

33 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    Delicioasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Arata foarte bine ciorbita ta,in mod sigur este o bunatate...

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Si mie imi place tare mult si o fac destul de des mai ales ca-i place si fetitei mele Beatrice(1.8luni).

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      O bunatate de ciorbita!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ne place tare acest fel de ciorba.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Nadia mi-ai adus aminte ca n-am facut ciorba asta demult...Bravo tie !!! Perisoarele le fac doar cu albusul. Galbenusurile le amestec cu smantana si putina ciorba fierbinte si asa dreg ciorba...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata amestec
  • 2oua
  • sare
  • piper
  • 1-2 maini de orez
  • 2-3 morcovi
  • 1 felie de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • smantana
  • verdeata tocata.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITEL