Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • zarzavat pentru ciorbe
  • sare si ce alte condimente mai doreste fiecare.
  • 1 lingura otet.
  • pentru perisoare:
  • 1/2 kg carne tocata amestec sau vita
  • 1 lingura de orez
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • marar si patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.

Perisoarele:

Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude compozitie cam cat o nuca si se fac bilute. Cand sunt gata, se pun in oala in care fierbe zarzavatul.

Se lasa sa fiarba 40 minute. cand este aproape gata se pune o lingura de bulion, o lingura de otet sau sare de lamaie si se sareaza dupa gust. Se serveste cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor