Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.
Perisoarele:
Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude compozitie cam cat o nuca si se fac bilute. Cand sunt gata, se pun in oala in care fierbe zarzavatul.
Se lasa sa fiarba 40 minute. cand este aproape gata se pune o lingura de bulion, o lingura de otet sau sare de lamaie si se sareaza dupa gust. Se serveste cu smantana.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii