autor:

Maria Lupean

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Ingrediente
-carne de pui tocata -2 lb, -2 cepe mai mici, -1 ou, -3 morcovi, -2 patrunjei, - 2 oua, -samntina, -leustean verde tocat, - 200 gr orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

30 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia, apoi adaug orezul si un pic de apa si las sa fiarba vreo 10 minute apoi pun la racit. Cand s-a racit orezul cu ceapa il amestec cu carnea de pui si oul si fac perisoarele(verisoarele cum spuneam cand eram mici la mama acasa):).
Intre timp pun la fiert legumele taiate marunt si apoi adaug perisoarele si le fierb la foc mic. Cand sunt fierte se trage oalaa de pe foc si adauga un pic de sare de lamaie dupa gust, usturoi, albusul de la cele 2 oua il pun direct in ciorba fierbinte dar galbenusele le frec cu smantina si le pun cand ciorba s-a mai racit si adaug si leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

se pune la fiert o oala cu apa, se curata zarzavaturile si se taie cubulete. Cand fierbe apa se adauga

4 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba.Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul,

34 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 27 noiembrie 2013

    Imi place

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Este ciorba preferata a familiei mele.... Tare gustoasa ! Usturoi ...nu am pus pina acum dar am sa incerc !!!

  • Fara foto

    maria mihalache , 05 decembrie 2009

    Buna ,buna aceasta ciorbica....................

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

30 voturi

Ingrediente

  • -carne de pui tocata -2 lb
  • -2 cepe mai mici
  • -1 ou
  • -3 morcovi
  • -2 patrunjei
  • - 2 oua
  • -samntina
  • -leustean verde tocat
  • - 200 gr orez

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

Este ciorba preferata a familiei mele.... Tare gustoasa ! Usturoi ...nu am pus pina acum dar am sa incerc !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu coaste de porc