autor:

IONELA

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE PERISOARE

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
500 gr carne tocata(vita sau porc),2 oua,o lingura de unt, cepe, morcovi, radacina de patrunjel,un pastarnac,o legatura de patrunjel si una de leustean,sare piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina sare.Se acreste cu bors,care se fierbe separat si se strecoara.Iar la sfarsit se adauga deasupra leustean si patrunjel taiat marunt.Se serveste calda cu ardei iute si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PERISOARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare. Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm

0 voturi    0 comentarii
59 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perișoare din carne de pui

Ciorbă de perișoare din carne de pui

Spălăm, porționăm carnea de pui. Punem 3-4 l de apă la fiert. Punem carnea la fiert și

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    m adalina , 12 iulie 2010

    nu am ancercat dar e foarte buna prezantarea dar am sa ancerc

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Preferata mea, ciorba de perisoare!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Tare mult imi place ciorba de perisoare cu bors.Felicitari pentru prezentare.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Tare mult imi place ciorba de perisoare cu bors.Felicitari pentru prezentare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Si eu adaug orez la ciorba de perisoare si la cea de ardei umplut

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Imi place mult ciorba de perisoare indiferent de carnea folosita pentru perisoare(porc,vita,carne de pasare),iar sincera sa fiu ciorbica ta arata grozav si in mod sigur este tare gustoasa...In plus eu adaug orez si putin marar in compozitia pentru perisoare si nu adaug unt...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata(vita sau porc),2 oua,o lingura de unt, cepe, morcovi, radacina de patrunjel,un pastarnac,o legatura de patrunjel si una de leustean,sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

m adalina

nu am ancercat dar e foarte buna prezantarea dar am sa ancerc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana