autor:

IONELA

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE PERISOARE

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
500 gr carne tocata(vita sau porc),2 oua,o lingura de unt, cepe, morcovi, radacina de patrunjel,un pastarnac,o legatura de patrunjel si una de leustean,sare piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina sare.Se acreste cu bors,care se fierbe separat si se strecoara.Iar la sfarsit se adauga deasupra leustean si patrunjel taiat marunt.Se serveste calda cu ardei iute si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PERISOARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu

24 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba die perisoare

ciorba die perisoare

Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca

5 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    m adalina , 12 iulie 2010

    nu am ancercat dar e foarte buna prezantarea dar am sa ancerc

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Preferata mea, ciorba de perisoare!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Tare mult imi place ciorba de perisoare cu bors.Felicitari pentru prezentare.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Tare mult imi place ciorba de perisoare cu bors.Felicitari pentru prezentare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Si eu adaug orez la ciorba de perisoare si la cea de ardei umplut

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Imi place mult ciorba de perisoare indiferent de carnea folosita pentru perisoare(porc,vita,carne de pasare),iar sincera sa fiu ciorbica ta arata grozav si in mod sigur este tare gustoasa...In plus eu adaug orez si putin marar in compozitia pentru perisoare si nu adaug unt...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata(vita sau porc),2 oua,o lingura de unt, cepe, morcovi, radacina de patrunjel,un pastarnac,o legatura de patrunjel si una de leustean,sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

m adalina

nu am ancercat dar e foarte buna prezantarea dar am sa ancerc

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Borș de crap