Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta. Intre timp pregatim perisoarele din: carne, piper, boia, putina sare, cele 2 oua, orez, 1 lingura faina alba, pe care le framantam foarte bine. Cu mana inmuiata in apa formam perisoare din compozitia bine framantata, pe care le asezam pe o farfurie si apoi le punem la fiert in oala cu zarzavat, adaugam vegeta. Se fierb la foc potrivit cam 20 minute, adaugam bulionul, lasam sa clocoteasca putin, potrivim de sare, stingem focul si adaugam verdeata tocata marunt. Se poate servi cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii