autor:

I. Mircescu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2010

Ingrediente
1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 1 ceapa mare, 2 cartofi, 1 morcov, telina, pastarnac, ulei, sare, piper, rosii, leustean, bors, Perisoare:, 300g carne tocata de porc, 2 linguri orez, ceapa, patrunjel, sare, piper, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.
Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica daca au fiert. Se pun rosiile(1 cutie rosii cuburi decojite) si borsul si se lasa sa dea in clocot. Se presara leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Arata bine si mi-ai facut pofta. Am sa fac si eu saptamana aceasta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Arata tare bine ciorbita ta...Eu nu pun cartofi la ciorba de perisoare,dar o sa incerc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte buna! Chiar nu am mai facut de mult! Mersi pentru idee!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rosii
  • leustean
  • bors
  • Perisoare:
  • 300g carne tocata de porc
  • 2 linguri orez
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

38 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata tare bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan