autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
500 g carne tocata amestec(vita cu porc), 2 cepe mari, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 dovlecel mic, 4 cartofi, 1 ceasca orez, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 3 oua, 3 linguri bulion, 1 bors magic, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.
In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte legume taiate mic si apa.
Cand legumele sunt fierte adaugam perisoarele si cele 3 linguri de bulion.Cam in 15 min ar trebui sa fie fierte perisoarele.Acum adaugam borsul si din cele 2 oua ramase separam galbenusurile intr-un castron si le batem adaugand zeama din ciorba(cam 6 polonice de ciorba treptat).
Oprim focul,adaugam zeama de ciorba cu ou,si legatura de leustean.Se poate servi cu smantana si ardei iute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Condruz_Iulian

    Condruz_Iulian (Bucatar) , 16 iunie 2017

    Arata bine, este foarte buna.

  • LALY , 23 iunie 2010

    Ce bunatate de ciorbita .Si noua ne place tare mult.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    O ciorbita tare buna...si eu fac des!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Arata super bine...Imi place tare mult ciorba de perisoare...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec(vita cu porc)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel mic
  • 4 cartofi
  • 1 ceasca orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 oua
  • 3 linguri bulion
  • 1 bors magic
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Condruz_Iulian (Bucatar)

Arata bine, este foarte buna.

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana