autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
500 g carne tocata amestec(vita cu porc), 2 cepe mari, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 dovlecel mic, 4 cartofi, 1 ceasca orez, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 3 oua, 3 linguri bulion, 1 bors magic, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.
In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte legume taiate mic si apa.
Cand legumele sunt fierte adaugam perisoarele si cele 3 linguri de bulion.Cam in 15 min ar trebui sa fie fierte perisoarele.Acum adaugam borsul si din cele 2 oua ramase separam galbenusurile intr-un castron si le batem adaugand zeama din ciorba(cam 6 polonice de ciorba treptat).
Oprim focul,adaugam zeama de ciorba cu ou,si legatura de leustean.Se poate servi cu smantana si ardei iute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare. Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm

0 voturi    0 comentarii
59 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Puneti la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa ceapa mare, morcovii si albitura, impreuna cu 1/3

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Condruz_Iulian

    Condruz_Iulian (Bucatar) , 16 iunie 2017

    Arata bine, este foarte buna.

  • Fara foto

    LALY , 23 iunie 2010

    Ce bunatate de ciorbita .Si noua ne place tare mult.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    O ciorbita tare buna...si eu fac des!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Arata super bine...Imi place tare mult ciorba de perisoare...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec(vita cu porc)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel mic
  • 4 cartofi
  • 1 ceasca orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 oua
  • 3 linguri bulion
  • 1 bors magic
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Condruz_Iulian (Bucatar)

Arata bine, este foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce, pe oase de porc