autor:

COPILOU

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Ingrediente
o ceapa, un ardei, o jumatate de telina, 3 morcovi medii, o legatura de leustean, o legatura de patrunjel, 500g carne tocata porc, 80g orez, 1/2 ceapa tocata marunt(pentru perisoare), 3 linguri pasta de tomate, vegeta, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.

Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga.

Se adauga bulionul si condimentele, iar la final dupa ce sa oprit focul se adauga verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei cu perisoare

Ciorba de dovlecei cu perisoare

Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o

10 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ilena Bobu , 01 iunie 2014

    usor de facut si este foarte bunaaaaaaa

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un ardei
  • o jumatate de telina
  • 3 morcovi medii
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • 500g carne tocata porc
  • 80g orez
  • 1/2 ceapa tocata marunt(pentru perisoare)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui si ficatei