autor:

Gatiticuspor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2012

Ingrediente
- 300g carne de vita tocata, - un ou, - 2 cepe, - un morcov, - un manunchi de pastai, - 2 felii paine inmuiate in lapte, - 5 linguri orez, - 1 cartof, - o lingura bors magic, - o lingura pasta tomate, - o lingura leustean uscat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat).



Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata cat de marunt puteti (eu nu am rezistat sa nu pun si un fir de ceapa verde), feliile de paine scurse de lapte, orezul spalat si scurs si un praf de sare si piper apoi amestecati totul bine.



Dupa ce ati amestecat toate ingredientele, luati carne cat incape intr-o lingura dati-o prin faina si formati perisoarele. Apoi punetiile deoparte pe o folie de aluminiu.



Cand ati terminat toata carnea, punetile perisoarele in oala una cate una si lasati sa fiarba la foc mic, potriviti de sare si acoperiti oala.



Cand perisoarele s-au fiert adaugati pasta de tomate si borsul, lasati sa mai fiarba 10-15 minute.



La final adaugati leusteanul, mai lasati pe foc 2-3 minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta.

6 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga

15 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 300g carne de vita tocata
  • - un ou
  • - 2 cepe
  • - un morcov
  • - un manunchi de pastai
  • - 2 felii paine inmuiate in lapte
  • - 5 linguri orez
  • - 1 cartof
  • - o lingura bors magic
  • - o lingura pasta tomate
  • - o lingura leustean uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Gatiticuspor
Mille - Feuille

Mille - Feuille

CREME PATISSIERE: Puneti zaharul vanilat, ouale si faina intr-un castron peste care adaugati

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

5 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de stir