Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 500 g carne tocata;
  • 1 kg rasol de porc feliat;
  • 1 morcov ras;
  • 1 ceapa uscata;
  • 1 ardei gras;
  • jumatate de cutie de rosii (taiate cuburi);
  • 1 lingura de orez;
  • 1 lingura Delikat legume;
  • 3 lingurite Delikat Bors Magic;
  • 1 ou;
  • Patrunjel si leustean.

Mod de preparare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa.

Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte bine.

Dupa aceea, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul ras, ardeiul gras, rosiile la cutie.

Se adauga 1 lingura de orez spalat bine si o lingura de Delikat legume.

Cand este aproape gata, se prepara perisoarele. Se pune intr-un vas carnea tocata, o lingurita cu sare si un ou si se amesteca bine. Intr-un castronel punem apa, ca sa ne umezim tot timpul mainile si formam perisoarele.

Adaugam perisoarele in ciorba, vom stii ca sunt fierte cand se ridica la suprafata. Se spumeaza din nou, se adauga 3 lingurite de Delikat Bors Magic, se mai lasa 2 minute si se ia focul. Se adauga leustean si patrunjel.

Se serveste cu mamaliga calda si ardei iute.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure