autor:

Anca E. Voicu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Ingrediente
500 g carne tocata, 1 kg rasol de porc feliat, 1 morcov ras, 1 ceapa uscata, 1 ardei gras, jumatate de cutie de rosii (taiate cuburi), 1 lingura de orez, 1 lingura Delikat legume, 3 lingurite Delikat Bors Magic, 1 ou, Patrunjel si leustean.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa.
Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte bine.
Dupa aceea, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul ras, ardeiul gras, rosiile la cutie.
Se adauga 1 lingura de orez spalat bine si o lingura de Delikat legume.

Cand este aproape gata, se prepara perisoarele. Se pune intr-un vas carnea tocata, o lingurita cu sare si un ou si se amesteca bine. Intr-un castronel punem apa, ca sa ne umezim tot timpul mainile si formam perisoarele.

Adaugam perisoarele in ciorba, vom stii ca sunt fierte cand se ridica la suprafata. Se spumeaza din nou, se adauga 3 lingurite de Delikat Bors Magic, se mai lasa 2 minute si se ia focul. Se adauga leustean si patrunjel.

Se serveste cu mamaliga calda si ardei iute.


Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Puneti la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa ceapa mare, morcovii si albitura, impreuna cu 1/3

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori. Rosiile se spala,se oparesc cca un minut

113 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionut , 26 februarie 2018

    Foarte bunaaaaaaa, bravo.

  • Fara foto

    Nela , 28 noiembrie 2017

    Foarte buna aceasta ciorba ,frumos prezentata,si explicata pas cu pas cum se face, bravooo.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 1 kg rasol de porc feliat
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ardei gras
  • jumatate de cutie de rosii (taiate cuburi)
  • 1 lingura de orez
  • 1 lingura Delikat legume
  • 3 lingurite Delikat Bors Magic
  • 1 ou
  • Patrunjel si leustean.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Ionut

Foarte bunaaaaaaa, bravo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu tarhon