autor:

Alexandra_Serban

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Alexandra_Serban (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra_Serban (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Ingrediente
300 de grame carne vita,, 1 ceapa,, 3linguri de orez,, 1ou,, 1lingurita rasa de paprika dulce,, 1morcov mare,, 1 ardei gras rosu,, 1/2 telina mica,, 1/2 radacina de patrunjel,, o rosie mare decojita,, 150 grame smantana,, patrunjel,, sare,, piper,, acrita dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata bine cu orezul spalat si scurs de apa, galbenusul se va amesteca cu smantana, patrunjel taiat marunt, sare, piper si paprika dulce.

Cu maimile umede formam mici bilute rotunde din compozitia de carne.

Dupa ce spalam bine legumele, le taiem cubulete, apoi adaugam apasi lasam sa fiarba.

Dupa ce a dat in cateva clocote, punem si perisoarele si mai lasam la fiert 20 minute, dupa care adaugam si rosia cojita si taiata cuburi mici.

Dupa 5 minute oprim focul si adaugam verdeata.

Galbenusurile le punem intr-un bol impreuna cu smantana si amestecam bine.

Peste aceasta compozitie turnam foarte usor 2 polonice de ciorba fierbinte si amestecam.

Acrim cu bors sau zeama de lamaie, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Zarzavatul se taie mărunt şi se căleşte(sau se rade prin răzătoarea cu găuri mari). Se pune

29 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade

7 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 de grame carne vita,
  • 1 ceapa,
  • 3linguri de orez,
  • 1ou,
  • 1lingurita rasa de paprika dulce,
  • 1morcov mare,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1/2 telina mica,
  • 1/2 radacina de patrunjel,
  • o rosie mare decojita,
  • 150 grame smantana,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • acrita dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandra_Serban
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Se prepara o maia astfel: Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si se dizolva intr-o ceasca

15 voturi    0 comentarii
50h 50 min
Dulciuri diverse
Sarmale cu carne de vita

Sarmale cu carne de vita

Treci carnea de vita prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita timp de 2 minute in doua linguri

7 voturi    0 comentarii
2h 2 min
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat