autor:

Alexandra_Serban

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Alexandra_Serban (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra_Serban (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Ingrediente
300 de grame carne vita,, 1 ceapa,, 3linguri de orez,, 1ou,, 1lingurita rasa de paprika dulce,, 1morcov mare,, 1 ardei gras rosu,, 1/2 telina mica,, 1/2 radacina de patrunjel,, o rosie mare decojita,, 150 grame smantana,, patrunjel,, sare,, piper,, acrita dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata bine cu orezul spalat si scurs de apa, galbenusul se va amesteca cu smantana, patrunjel taiat marunt, sare, piper si paprika dulce.
Cu maimile umede formam mici bilute rotunde din compozitia de carne.
Dupa ce spalam bine legumele, le taiem cubulete, apoi adaugam apasi lasam sa fiarba.
Dupa ce a dat in cateva clocote, punem si perisoarele si mai lasam la fiert 20 minute, dupa care adaugam si rosia cojita si taiata cuburi mici.
Dupa 5 minute oprim focul si adaugam verdeata.
Galbenusurile le punem intr-un bol impreuna cu smantana si amestecam bine.
Peste aceasta compozitie turnam foarte usor 2 polonice de ciorba fierbinte si amestecam.
Acrim cu bors sau zeama de lamaie, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 de grame carne vita,
  • 1 ceapa,
  • 3linguri de orez,
  • 1ou,
  • 1lingurita rasa de paprika dulce,
  • 1morcov mare,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1/2 telina mica,
  • 1/2 radacina de patrunjel,
  • o rosie mare decojita,
  • 150 grame smantana,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • acrita dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandra_Serban
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Se prepara o maia astfel: Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si se dizolva intr-o ceasca

19 voturi    0 comentarii
50h 50 min
Dulciuri diverse
Sarmale cu carne de vita

Sarmale cu carne de vita

Treci carnea de vita prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita timp de 2 minute in doua linguri

21 voturi    0 comentarii
2h 2 min
Retete de Craciun
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate