Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu mina umezita se fac perisoare mici ce se tavalesc prin patrunjel tocat. In oala de 2 l se pune la fiert apa impreuna cu unt si sare. Cind apa clocoteste se pun cu grija perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic. Intr-un castron se bat ouale bine ca pentru omleta, apoi se adauga treptat sucul stors de lamiie continuind bataia cu telul. Se toarna treptat amestecul in oala cu perisoare,amestecind cu grija sa nu se sfarame perisoarele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii