Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete.
Decojim morcovul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Taiem rondele ceapa verde, patrunjelul il tocam marunt.
Intr-o oala punem circa 4 litri de apa, o punem pe foc cu legumele pregatite mai sus.
Curatam cartofii, ii taiem cuburi potrivite, rosiile le tocam.
Dupa ce au fiert cam 10 minute legumele, adaugam cartofii si rosiile.
Dam gust cu sare, piper.
Perisoarele:
Ceapa o curatam si o maruntim bine.
Verdeata o tocam.
Intr-un bol amestecam carnea tocata, oul, ceapa, verdeata, sare si piper dupa gust.
Ne udam mainile, luam din compozitia de carne si formam perisoarele in palme.
Dupa ce au fiert si cartofii circa 15 minute, dam focul la mic, punem perisoarele, apoi dam focul potrivit.
Le gustam sa vedem cand sunt fierte perisoarele, pentru a adauga bors, dupa gust.
Lasam sa dea cateva clocote, punem smantana si mai lasam 1 minut pe foc.
Cand este gata, luam ciorba de pe foc, presaram putin patrunjel verde tocat.
Sa aveti pofta!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii