autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1/2 kg carne tocata,un ou,o lingura faina, 2 cuburi Knor Delikat, 2 morcovi, o telina, 2 bucati patrunjel, un ardei, un gogosar,3 linguri varza murata tocata,o ceapa mare alba, bulion sau 2 rosii decojite, o lingurita frunze patrunjel, o lingurita frunze marar, 3 litri apa

Dificultate: Medie Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu oul si lingura de faina, se fac gramajoare rotunde care se dau prin faina si se pun in supa care fierbe la foc mic. Se adauga in ciorba rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in care a fiert si se mai lasa sa fiarba impreuna inca aprox. 10 minute.Se adauga frunzele de marar si patrunjel si se ia de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu varza murata si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei.

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA

CIORBA DE VITA

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea

40 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Liviu (Bucatar sef) , 28 decembrie 2009

    Cred ca mor,daca mai citesc mult!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    buna reteta si indicatiile .am sa incerc sa o fac.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2008

      Cine doreste ca perisoarele sa fie mai aromate, poate adauga in ele ceapa data pe razatoarea cu gauri mici si marar verde tocat. Ciorba se poate servi cu smantina si ardei iute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata,un ou,o lingura faina
  • 2 cuburi Knor Delikat
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 2 bucati patrunjel
  • un ardei
  • un gogosar,3 linguri varza murata tocata,o ceapa mare alba
  • bulion sau 2 rosii decojite
  • o lingurita frunze patrunjel
  • o lingurita frunze marar
  • 3 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba die perisoare