autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1/2 kg carne tocata,un ou,o lingura faina, 2 cuburi Knor Delikat, 2 morcovi, o telina, 2 bucati patrunjel, un ardei, un gogosar,3 linguri varza murata tocata,o ceapa mare alba, bulion sau 2 rosii decojite, o lingurita frunze patrunjel, o lingurita frunze marar, 3 litri apa

Dificultate: Medie Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu oul si lingura de faina, se fac gramajoare rotunde care se dau prin faina si se pun in supa care fierbe la foc mic. Se adauga in ciorba rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in care a fiert si se mai lasa sa fiarba impreuna inca aprox. 10 minute.Se adauga frunzele de marar si patrunjel si se ia de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu varza murata si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

  • Liviu (Bucatar sef) , 28 decembrie 2009

    Cred ca mor,daca mai citesc mult!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    buna reteta si indicatiile .am sa incerc sa o fac.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2008

      Cine doreste ca perisoarele sa fie mai aromate, poate adauga in ele ceapa data pe razatoarea cu gauri mici si marar verde tocat. Ciorba se poate servi cu smantina si ardei iute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata,un ou,o lingura faina
  • 2 cuburi Knor Delikat
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 2 bucati patrunjel
  • un ardei
  • un gogosar,3 linguri varza murata tocata,o ceapa mare alba
  • bulion sau 2 rosii decojite
  • o lingurita frunze patrunjel
  • o lingurita frunze marar
  • 3 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare (idee Daf)