Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In timp ce fierbe se tot scoate spuma de carne care se ridica la fiert.
Dupa 30 min scoatem oasele iar in supa ramasa punem zarzavatul care se taie cubulete.
Se fierb pe jumatate, intre timp se fac perisoarele. Se amesteca toate ingrendientele de mai sus adica carnea tocata,piinea inmuiata,orezul, ceapa, sarea, piperul si ouale, dupa care se fac perisoarele, care se pun la fiert cind legumele sunt pe jumatate fierte. Se lasa pe foc pina se fierb bine perisoarele, la care se adauga zeama de varza si se mai lasa un clocot. Se stinge focul si se pune marar proaspat taiat. Optional se poate servi cu multa smintina.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii