autor:

Alice Bertoti

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 decembrie 2015

Ingrediente
Perisoare: 1kg carne de porc, 2 felii de piine, 3 linguri orez, 2 cepe, 2 oua, sare si piper, Ciorba: 2oase cu cartilagii (VITA), 1 morcov, 1 telina, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 lingura bulion (2 rosii coapte), leustean, 1l zeama de varza, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In timp ce fierbe se tot scoate spuma de carne care se ridica la fiert.

Dupa 30 min scoatem oasele iar in supa ramasa punem zarzavatul care se taie cubulete.

Se fierb pe jumatate, intre timp se fac perisoarele. Se amesteca toate ingrendientele de mai sus adica carnea tocata,piinea inmuiata,orezul, ceapa, sarea, piperul si ouale, dupa care se fac perisoarele, care se pun la fiert cind legumele sunt pe jumatate fierte. Se lasa pe foc pina se fierb bine perisoarele, la care se adauga zeama de varza si se mai lasa un clocot. Se stinge focul si se pune marar proaspat taiat. Optional se poate servi cu multa smintina.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Se pune la fiert zeama de varză cu apa și cu ceapa, (nu se pune sare, numai la sfârșit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu

24 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantinv , 04 aprilie 2017

    Atentie la oase!!! Supa de oase CRESTE nivelul de acid uric (GUTA).

  • Fara foto

    Alexandru Dragnea , 05 ianuarie 2016

    este supa crema de dovleac cu crutoane ma refer la poza de sus...

  • Fara foto

    Eufrosina , 13 decembrie 2015

    Draga mea, cred ca ai gresit poza de la ciorba de perisoare, care lipsesc din farfurie, in schimb este o ciorba sau supa mai repede cu crutoane.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Perisoare: 1kg carne de porc
  • 2 felii de piine
  • 3 linguri orez
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare si piper
  • Ciorba: 2oase cu cartilagii (VITA)
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura bulion (2 rosii coapte)
  • leustean
  • 1l zeama de varza
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Bertoti
noodle cu legume

noodle cu legume

Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,

1 vot    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rechin pane

Rechin pane

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Constantinv

Atentie la oase!!! Supa de oase CRESTE nivelul de acid uric (GUTA).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de rata