autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare de vaca si porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
¼ kg. carne de vaca, ¼ kg. . carne de porc, 1 ½ litru zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe zeama de varza impreuna cu ½ -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se adauga putin piper pisat dupa gust, sare, 1 ou, 1 lingura de orez si se amesteca toate bine. Se formeaza in miini, cu faina, cocoloase de marimea nucilor, care se fierb in zeama de varza. Cind sint fierte, se adauga si patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare de vaca si porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ  LA PHILIPS MULTICOOKER

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de

3 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)

Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)

Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata

2 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • ¼ kg. carne de vaca
  • ¼ kg. . carne de porc
  • 1 ½ litru zeama de varza
  • 5-6 cepe
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vitel