autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare de vaca si porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
¼ kg. carne de vaca, ¼ kg. . carne de porc, 1 ½ litru zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe zeama de varza impreuna cu ½ -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se adauga putin piper pisat dupa gust, sare, 1 ou, 1 lingura de orez si se amesteca toate bine. Se formeaza in miini, cu faina, cocoloase de marimea nucilor, care se fierb in zeama de varza. Cind sint fierte, se adauga si patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare de vaca si porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura

Ciorba de afumatura

Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie.

23 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • ¼ kg. carne de vaca
  • ¼ kg. . carne de porc
  • 1 ½ litru zeama de varza
  • 5-6 cepe
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza