autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare din peste

Autor: zamfir ana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zamfir ana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 octombrie 2008

Ingrediente
350 g file de peste, un ou, sare, piper, 3 cepe, 4 cartofi, 2 morcovi, 2 ardei grasi, bulion, marar, patrunjel, leustean, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert. Preparare perisoare: se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel, sare, piper. Din acest amestec se formeaza bilute. Cand aproape au fiert legumele, se potriveste dupa gust cu sare, se adauga bulionul si se pun perisoarele in ciorba. Dupa ce au fiert se adauga borsul. Mai lasam pe foc 10 min. si se pune patrunjelul si leusteanul. Se poate servi cu o lingura de smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si

12 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba sanatoasa preparata la rece