Carnea se amesteca cu grisul cu ouale si cu un pic de patrunjel verde.Se pune sare si piper dupa gust dupa care se lasa deoparte si ne apucam de zeama.
Morcovul si patrunjelul radacina +ceapa taiata fin se pun la fiert in ceaun .Datorita ceaunului fierb foarte repede.
Dupa ce sunt aproape fierte se adauga perisoarele si se lasa la fiert aproximativ 15-20 min.Dupa ce au fiert perisoarele se adauga borsul (cam jumatate de sticla) si doua linguri de orez +bulionul sau rosii pasate.
Adaugam si ulei si lasam sa fiarba.
Se mai fierbe inca 15-20 min pina sunt fierte perisoarele si orezul.Eu nu pun orezul in perisoare pentru ca imi place sa aiba o forma perfect rotunda.
Se i-a dupa foc si se adauga leusteanul.
Ceaunul,focul de lemne,fumul ii dau o aroma..extraordinara.Noi am avut invitati la un gratar de mici si pastrama si...toata lumea a vrut doua portii de ciorba:))

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii