autor:

Gabrielaolteanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Ingrediente
Legume:, morcov, telina, pastarnac, cartof, ardei gras,ceapa,1 conserva rosii intregi in bulion, verdeata, taitei, 500ml bors, delikat, 3 bucati de cod

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Noi am folosit codul pentru ca e foarte slab si mai avem unele probleme de sanatate.Nu am scris cantitatile pentru ca fiecare sa si le adapteze in functie de oala in care face ciorba.
Fierbem apa cu legumele tocate marunt sau date pe razatoarea mare.Rosiile intregi le-am pasat cu blenderul.Cand legumele sunt fierte in proportie de 80% adaugam borsul, rosiile si taiteii.Cu 3-4 minute inainte sa oprim focul punem si bucatile de peste.Timpul de gatire este foarte mic si nu are nevoie de mai mult de 3-4 minute.Dupa ce am inchis focul punem verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate

30 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

6 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

    Dietetică, foarte bună.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte buna ciorbica pe cod.*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Legume:
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • cartof
  • ardei gras,ceapa,1 conserva rosii intregi in bulion
  • verdeata
  • taitei
  • 500ml bors
  • delikat
  • 3 bucati de cod

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Dietetică, foarte bună.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume