autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pește

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Ingrediente
1 kg cozi si capete de peste(am avut de crap si caras), 2 cepe, un morcov, ardei rosu si verde(am folosit congelat), telina(am folosit congelata), o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa), 1 l bors, 3 linguri orez, 4 linguri ulei, sare, leustean si patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si sare dupa gust.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pește" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PESTE TARANEASCA

CIORBA DE PESTE TARANEASCA

Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se

243 voturi    48 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste cu legume

Ciorba de peste cu legume

Curatam ,spalam si taiem legumele in bucati uniforme . Ghimbirul il taiem in cateva felii si il punem

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sandu , 15 martie 2018

    Nota 10

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2016

    Bravo Gicuta,parca ar fi facut de mine borsuletul!!Imi place mult!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cozi si capete de peste(am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

12 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

15 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Sandu

Nota 10

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă rădăuțeană