Ingrediente
1 kg cozi si capete de peste(am avut de crap si caras), 2 cepe, un morcov, ardei rosu si verde(am folosit congelat), telina(am folosit congelata), o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa), 1 l bors, 3 linguri orez, 4 linguri ulei, sare, leustean si patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
32 voturi
Mod de preparare
Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si sare dupa gust.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.Pofta buna!