autor:

ardelean ioan

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste

Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2008

Ingrediente
morcovi, ceapa, telina, 2 kg peste, jumate litru zeama de varza, otet, ardei iute, smintina, galbenus ou, cartofi, patrunjel, leustean, piper, sare, frunze dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

74 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,
se adauga cartofii taiatii cubulete.

Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si verdeata.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovul si ardeii, se toaca marunt si se pun la fiert intr-o cratita. Cand aproape

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ  LA PHILIPS MULTICOOKER

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de

3 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Afenia Călinescu , 12 aprilie 2014

    super

  • Fara foto

    Haiduc Ana Maria , 29 iulie 2013

    foarte gustos

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    acrita cu zeama de varza, da, merge !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Ce bine arata!

    • Fara foto

      ema , 12 mai 2010

      in loc de zeama de varza se poate adauga bors?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Ne place mult.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Cu zeama de varza iese o nebunie !!!Felicitari , imi place cum ai preparat-o !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      MI S.A FACUT POFTA, NU AM MANCAT DE MULT

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte buna, maine cred ca ii vine randul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place ciorba de peste foarte mult...

    • simona stana

      simona stana (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      E delicioasa!Eu folosesc peste file sau fierb separat pestele,il dezosez si adaug numai carnea iar zeama in care a fiert pestele o strecor si o torn peste legume.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

74 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ardelean ioan
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca. Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

acrita cu zeama de varza, da, merge !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba caleidoscop