Reteta postata pe: 29 noiembrie 2008
Ingrediente
morcovi, ceapa, telina, 2 kg peste, jumate litru zeama de varza, otet, ardei iute, smintina, galbenus ou, cartofi, patrunjel, leustean, piper, sare, frunze dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,
se adauga cartofii taiatii cubulete.
Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si verdeata.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate
30 voturi
16 comentarii
1h 10 min
Se ia pestele, se scot icrele din el. Apoi se scot branhiile, se taie capul si se spala. Se iau cepele
10 voturi
7 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
Ce bine arata!
ema , 12 mai 2010
in loc de zeama de varza se poate adauga bors?
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Ne place mult.
Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Cu zeama de varza iese o nebunie !!!Felicitari , imi place cum ai preparat-o !!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
MI S.A FACUT POFTA, NU AM MANCAT DE MULT
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Foarte buna, maine cred ca ii vine randul.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
O bunatate...Imi place ciorba de peste foarte mult...
simona stana (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
E delicioasa!Eu folosesc peste file sau fierb separat pestele,il dezosez si adaug numai carnea iar zeama in care a fiert pestele o strecor si o torn peste legume.