Zarzavaturile se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie cuburi mari.
Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele,incepand cu zarzavaturile,apoi ardeii,ceapa iar la urma rosiile.Se sting cu 1 l apa fierbinte si se mai lasa 10 minute la fiert.
Se curata,se spala si se portioneaza pestele si se adauga cand sunt fierte legumele,se mai fierbe 10 minute (nu mai mult pentru ca se faramiteaza) si se adauga borsul sau zeama de varza fiarta in prealabil,se mai da un clocot si se presara leustean tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii