autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste cu galuste

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
1 kg.de peste proaspat(platica,rosioara,caras...etc), 2 cepe, 2 morcovi, 1/2 telina potrivita, 1 ardei gras, 5 litrii apa, 2 oua, gris, sare, verdeata(marar,patrunjel,leustean), 1 litru de bors

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert.Dupa ce au fiert bine,se scot,se paseaza cu blenderul.In zeama ramasa se pune la fiert pestele.Dupa ce a fiert,se strecoara,se scot oasele pe cat e posibil,se pun intr-un vas si se paseaza bine tot cu blenderul.Se trec prin strecuratoare si se pune in apa in care a fiert.Se adauga si legumele pasate, se potriveste de sare si se da din nou la fiert.
Din 2 oua si gris se fac galuste in care sa adauga 2-3 grengute de leustean,tocat foarte maruntSe pun in
ciorba la fiert.Cind sunt aproape fierte se adauga
borsul si o parte din verdeata. Se servaste calda cu leustean verde pus in farfurie.Este sanatoasa si f.gustoasa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VARZA

CIORBA DE VARZA

Punem la fiert 4 l apa. Cand clocoteste, punem varza taiata cubulete, morcovii rondele si ceapa bine

2 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza. Legumele se spala, se curata si

5 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg.de peste proaspat(platica,rosioara,caras...etc)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ardei gras
  • 5 litrii apa
  • 2 oua
  • gris
  • sare
  • verdeata(marar,patrunjel,leustean)
  • 1 litru de bors

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de legume cu ochiuri