autor:

emadina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste de duminica

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 1 ardei rosu, 1/2 kg rosii, 3 cartofi, 1 file de halibut/ cod/ merlucius proaspat, 1 file dorada proaspat, 1 file somon proaspat, sare, piper, leustean, patrunjel, 1 ceasca de vin alb sec, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti patrunjel si leustean verde tocat si serveti fierbinte cu usturoi ras deasupra si eventual smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste de duminica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de

32 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Buna, buna...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O bunatate...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Sunt fan peste,iar ciorbita ta trebuie sa fie o bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 kg rosii
  • 3 cartofi
  • 1 file de halibut/ cod/ merlucius proaspat
  • 1 file dorada proaspat
  • 1 file somon proaspat
  • sare
  • piper
  • leustean
  • patrunjel
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

flori de piatra (Chef de cuisine)

Buna, buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu legume si smantana