autor:

emadina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste de duminica

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 1 ardei rosu, 1/2 kg rosii, 3 cartofi, 1 file de halibut/ cod/ merlucius proaspat, 1 file dorada proaspat, 1 file somon proaspat, sare, piper, leustean, patrunjel, 1 ceasca de vin alb sec, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti patrunjel si leustean verde tocat si serveti fierbinte cu usturoi ras deasupra si eventual smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste de duminica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Fasolea am lasat`o in apa rece cca 24 ore, schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband

6 voturi    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele

46 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Buna, buna...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O bunatate...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Sunt fan peste,iar ciorbita ta trebuie sa fie o bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 kg rosii
  • 3 cartofi
  • 1 file de halibut/ cod/ merlucius proaspat
  • 1 file dorada proaspat
  • 1 file somon proaspat
  • sare
  • piper
  • leustean
  • patrunjel
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

flori de piatra (Chef de cuisine)

Buna, buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina cu taietei de casa