Ciorba de peste de duminica

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 kg rosii
  • 3 cartofi
  • 1 file de halibut/ cod/ merlucius proaspat
  • 1 file dorada proaspat
  • 1 file somon proaspat
  • sare, piper, leustean, patrunjel
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ulei de masline

Mod de preparare

Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti patrunjel si leustean verde tocat si serveti fierbinte cu usturoi ras deasupra si eventual smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor