autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de peste dreasa

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
1,5 kg, peste, 150 gr. morcovi, 250 gr. ceapa, 100 gr. albitura, 400 gr. cartofi rosii, 300 gr. smantana sau iaurt, 3 oua, 2 legaturi verdeata, 100 ml ulei, lamaie si sare dupa gust

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si albitura se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pina ce incep sa se inmoaie. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea. Cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, se pun la fiert cu legumele. Dupa ce au fiert 10-15 minute, se pune pestele curatat, spalat si portionat, rosiile taiate in bucati, sarea si bulionul si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se acreste cu zeama de lamaie. Ouale batute cu putina sare se amesteca bine cu smantana, se subtiaza cu zeama si se toarna treptat in ciorba fierbinte, amestecindu-se usor. Se adauga o legatura de verdeata taiata marunt si se mai da o data in clocot. Restul de verdeata se presara in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de peste dreasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca

28 voturi    9 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaturi de curcan

Ciorba de gaturi de curcan

Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile. Se curata, spala si se taie legumele astfel. -

6 voturi    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg
  • peste
  • 150 gr. morcovi
  • 250 gr. ceapa
  • 100 gr. albitura
  • 400 gr. cartofi rosii
  • 300 gr. smantana sau iaurt
  • 3 oua
  • 2 legaturi verdeata
  • 100 ml ulei
  • lamaie si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceai