autor:

rralu17

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

Ciorba de peste la ceaun

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
4-5 capete de peste, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 pastarnaci, telina, 1 legatura patrunjel, 1-2 frunze de leustean, 500 ml suc de rosii, 1 ardei chilli(optional), sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si zarzavaturile si se taie dupa preferinta. Se pune ceaunul la foc, se pune putin ulei si se adauga legumele taiate. Se lasa putin la dinstuit apoi se adauga 6 litri de apa(se mai poate completa pe parcurs cu apa fierbinte in caz ca nu este de ajuns). Se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga capetele de peste spalate si curatate in prealabil. Se condimenteaza, se adauga ardeiul iute,frunzele de leustean netocate si se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel tocate.
Ciorba se poate prepara si intr-o oala pe aragaz, insa gustul usor de fum pe care il primeste in cazul prepararii la ceaun este inconfundabil!!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod in crusta de mac

Cod in crusta de mac

Pestele se spala, se zvanta foarte bine si se tine la marinat 15-20 de minute in marinata prepaparata

8 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn

Placinta de primavara cu somn

Incalzeste cuptorul la 220⁰C. Fierbe cartofii in apa cu sare si scurge-i, paseaza-i apoi amesteca-i

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 capete de peste
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 pastarnaci
  • telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 frunze de leustean
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 ardei chilli(optional)
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor