autor:

rralu17

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

Ciorba de peste la ceaun

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
4-5 capete de peste, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 pastarnaci, telina, 1 legatura patrunjel, 1-2 frunze de leustean, 500 ml suc de rosii, 1 ardei chilli(optional), sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si zarzavaturile si se taie dupa preferinta. Se pune ceaunul la foc, se pune putin ulei si se adauga legumele taiate. Se lasa putin la dinstuit apoi se adauga 6 litri de apa(se mai poate completa pe parcurs cu apa fierbinte in caz ca nu este de ajuns). Se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga capetele de peste spalate si curatate in prealabil. Se condimenteaza, se adauga ardeiul iute,frunzele de leustean netocate si se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel tocate.
Ciorba se poate prepara si intr-o oala pe aragaz, insa gustul usor de fum pe care il primeste in cazul prepararii la ceaun este inconfundabil!!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caracatita imbatata in vin rosu

Caracatita imbatata in vin rosu

Am avut norocul ca un prieten pescar sa ne ofere o caracatita abia scoasa din mare si ca sa nu o

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Morcovii si ceapa, se curata, se spala, se taie cubulete, sau cum doriti, se pun la fiert in 2 l

13 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 capete de peste
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 pastarnaci
  • telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 frunze de leustean
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 ardei chilli(optional)
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Fish cakes (chiftele cu peste)