Se curata ceapa, usturoiul si zarzavaturile si se taie dupa preferinta. Se pune ceaunul la foc, se pune putin ulei si se adauga legumele taiate. Se lasa putin la dinstuit apoi se adauga 6 litri de apa(se mai poate completa pe parcurs cu apa fierbinte in caz ca nu este de ajuns). Se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga capetele de peste spalate si curatate in prealabil. Se condimenteaza, se adauga ardeiul iute,frunzele de leustean netocate si se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel tocate.
Ciorba se poate prepara si intr-o oala pe aragaz, insa gustul usor de fum pe care il primeste in cazul prepararii la ceaun este inconfundabil!!!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii