autor:

rralu17

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

Ciorba de peste la ceaun

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
4-5 capete de peste, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 pastarnaci, telina, 1 legatura patrunjel, 1-2 frunze de leustean, 500 ml suc de rosii, 1 ardei chilli(optional), sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si zarzavaturile si se taie dupa preferinta. Se pune ceaunul la foc, se pune putin ulei si se adauga legumele taiate. Se lasa putin la dinstuit apoi se adauga 6 litri de apa(se mai poate completa pe parcurs cu apa fierbinte in caz ca nu este de ajuns). Se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga capetele de peste spalate si curatate in prealabil. Se condimenteaza, se adauga ardeiul iute,frunzele de leustean netocate si se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel tocate.
Ciorba se poate prepara si intr-o oala pe aragaz, insa gustul usor de fum pe care il primeste in cazul prepararii la ceaun este inconfundabil!!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fructe de mare in clatite cu tarhon

Fructe de mare in clatite cu tarhon

1. Pentru clatite, se pun faina, albusul, laptele, tarhonul, sarea si piperul intr-un blender si

12 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 capete de peste
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 pastarnaci
  • telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 frunze de leustean
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 ardei chilli(optional)
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Fructe de mare in clatite cu tarhon