Se curata ceapa, usturoiul si zarzavaturile si se taie dupa preferinta. Se pune ceaunul la foc, se pune putin ulei si se adauga legumele taiate. Se lasa putin la dinstuit apoi se adauga 6 litri de apa(se mai poate completa pe parcurs cu apa fierbinte in caz ca nu este de ajuns). Se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga capetele de peste spalate si curatate in prealabil. Se condimenteaza, se adauga ardeiul iute,frunzele de leustean netocate si se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel tocate.
Ciorba se poate prepara si intr-o oala pe aragaz, insa gustul usor de fum pe care il primeste in cazul prepararii la ceaun este inconfundabil!!!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii