Autor:
LARISA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009
Ingrediente
800g carne de porc,1ou,sare,piper,200ml smantana,1ceapa,1 morcov, telina, in otet,5 cartofi
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Pui carnea sa fiarba in apa si iei spuma ori de cate ori se formeaza.Adaugi legumele taiate mari sau chiar intregi,daca nu sunt foarte mari si le lasi sa fiarba o ora.Le scoti apoi cu o spumiera.Adaugi cartofii si ii fierbi mai mult,ca ciorba sa fie mai grosuta.Pui tarhonul si oul batut si amestecat si cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă.
Adăugăm
0 voturi
0 comentarii
50 min
Se spala carnea ,se pune intr-o oala ,se acopera cu apa ,se sareaza si se da la foc. Cand incepe
15 voturi
3 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita