Ciorba de porc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g carne de porc
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • 200ml smantana
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • tarhon in otet
  • 5 cartofi

Mod de preparare

Pui carnea sa fiarba in apa si iei spuma ori de cate ori se formeaza.Adaugi legumele taiate mari sau chiar intregi,daca nu sunt foarte mari si le lasi sa fiarba o ora.Le scoti apoi cu o spumiera.Adaugi cartofii si ii fierbi mai mult,ca ciorba sa fie mai grosuta.Pui tarhonul si oul batut si amestecat si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor