autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne de porc 800g,oase de porc 2kg,ceapa 200g,zarzavat amestecat( morcov, 150g, oua 3 buc, smantana 100g, suc lamaie 20 ml, verdeata combinata 50g, sare 25g.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala oasele si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt fierte, se scot si se pune carnea de porc, portionata si spalata. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie fideluta, dupa care se adauga la ciorba. Din faina si oua se face un aluat moale, care se pune in ciorba. Dupa ce carnea a fiert, se adauga smantana, sucul de lamaie si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean

Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean

Se curata cartofii si se taie cubulete.Ardei se taie fasii subtiri apoi cibulete. Ceapa curatata

15 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc 800g,oase de porc 2kg,ceapa 200g,zarzavat amestecat( morcov, 150g
  • oua 3 buc
  • smantana 100g
  • suc lamaie 20 ml
  • verdeata combinata 50g
  • sare 25g.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac (de post)