autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE PORC CU SMANTANA

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
carne de porc 800g,oase de porc 2kg,ceapa 200g,zarzavat amestecat( morcov, 150g, oua 3 buc, smantana 100g, suc lamaie 20 ml, verdeata combinata 50g, sare 25g.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala oasele si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt fierte, se scot si se pune carnea de porc, portionata si spalata. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie fideluta, dupa care se adauga la ciorba. Din faina si oua se face un aluat moale, care se pune in ciorba. Dupa ce carnea a fiert, se adauga smantana, sucul de lamaie si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PORC CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l

32 voturi    7 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc 800g,oase de porc 2kg,ceapa 200g,zarzavat amestecat( morcov, 150g
  • oua 3 buc
  • smantana 100g
  • suc lamaie 20 ml
  • verdeata combinata 50g
  • sare 25g.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta