Reteta postata pe: 20 iulie 2009
Ingrediente
Carne de porc, zarzavat ( 2 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 1 partunjel, 1 pastarnac, 2 gogosari, 2 cartofi), orez, verdeata ( patrunjel, telina, tarhon ), 2 galbenusuri de ou, o cutie de smantana, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim focul. Dregem ciorba cu smantana amestecata cu galbenusul de ou si presaram deasupra verdeata. Putem acri ciorba cu otet sau lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Imi place ciorbita ta !!! Si mai ales ca ai folosit tarhon care ii da un gust deosebit...
Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009
Arata bine, cred ca-i tare gustoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009
Si eu folosesc tarhonul la ciorbe,borsuri...Arata bine ciorbita ta.