autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de Craciun

Ciorba de porc cu tarhon

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
Carne de porc, zarzavat ( 2 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 1 partunjel, 1 pastarnac, 2 gogosari, 2 cartofi), orez, verdeata ( patrunjel, telina, tarhon ), 2 galbenusuri de ou, o cutie de smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim focul. Dregem ciorba cu smantana amestecata cu galbenusul de ou si presaram deasupra verdeata. Putem acri ciorba cu otet sau lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors  de curcan

Bors de curcan

Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in

21 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Buna ciorba cu tarhon,buna si ciorba d-nei sidy!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Imi place ciorbita ta !!! Si mai ales ca ai folosit tarhon care ii da un gust deosebit...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Arata bine, cred ca-i tare gustoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Si eu folosesc tarhonul la ciorbe,borsuri...Arata bine ciorbita ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc
  • zarzavat ( 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 partunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 gogosari
  • 2 cartofi)
  • orez
  • verdeata ( patrunjel
  • telina
  • tarhon )
  • 2 galbenusuri de ou
  • o cutie de smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de dovlecei