autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de porc cu tarhon

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg carne de porc afumata, tarhon proaspat, ceapa verde, 2 linguri orez, 2 linguri smantana, 1 galbenus de ou, otet, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa;

Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet;

Separat, se bate galbenusul cu smantana si se adauga inainte de a lua ciorba de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

1 vot    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Incerc, pe cat posibil, sa nu treaca nicio saptamana fara o ciorba buna si calda. Obicei deprins

30 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc afumata
  • tarhon proaspat
  • ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus de ou
  • otet
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda