Ciorba de porc cu taitei de casa

Timp pregatire
195 minute
Complexitate
medie
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ingrediente

  • 10 oase de porc(sir spinare +coaste)
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 1/2 ardei gras(de la congelator jumatate verde jumatate rosu)
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 4 rosii de la congelator(bagate la robot)
  • cateva buchetele conopida(de la congelator)
  • taitei de casa facuti la robot(cu forma de taitei)
  • leustean verde+telina de la congelator
  • 1 kg.zeama de varza
  • 2 linguri sare.

Mod de preparare

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.

Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul si le adaugam la carne.Cat fierb tocam celelalte legume sa le avem tocate,si adaugam ardeiul tocat,ceapa,mai spre sfarsit adaugam rosiile la robot,cartofii,conopida .

Cand este aproape gata punem zeama de varza pe care am fiert-o inainte,taiteii,sarea si dupa ce am oprit focul punem leusteanul si telina.Punem capacul si lasam sa se intrepatrunda gusturile si mirosurile.

Este o ciorba extraordinar de gustoasa,are tot ce-i trebuie.

Va urez:Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura