autor:

bubulina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de porc cu taitei de casa

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012

Ingrediente
10 oase de porc(sir spinare +coaste), 1/2 telina, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 1/2 ardei gras(de la congelator jumatate verde jumatate rosu), 1 ceapa, 3 cartofi, 4 rosii de la congelator(bagate la robot), cateva buchetele conopida(de la congelator), taitei de casa facuti la robot(cu forma de taitei), leustean verde+telina de la congelator, 1 kg.zeama de varza, 2 linguri sare.

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul si le adaugam la carne.Cat fierb tocam celelalte legume sa le avem tocate,si adaugam ardeiul tocat,ceapa,mai spre sfarsit adaugam rosiile la robot,cartofii,conopida .
Cand este aproape gata punem zeama de varza pe care am fiert-o inainte,taiteii,sarea si dupa ce am oprit focul punem leusteanul si telina.Punem capacul si lasam sa se intrepatrunda gusturile si mirosurile.
Este o ciorba extraordinar de gustoasa,are tot ce-i trebuie.
Va urez:Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oase de porc(sir spinare +coaste)
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 1/2 ardei gras(de la congelator jumatate verde jumatate rosu)
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 4 rosii de la congelator(bagate la robot)
  • cateva buchetele conopida(de la congelator)
  • taitei de casa facuti la robot(cu forma de taitei)
  • leustean verde+telina de la congelator
  • 1 kg.zeama de varza
  • 2 linguri sare.

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Pui Aurie