autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE POTROACE

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
Aripile, spinarea de la pui, 1 buc. morcov, , 1/2 buc. radacina de patrunjel,, 1/2 buc. telina mai mica, 2 linguri orez,sau fidea, 1 l bors, , leustean,, ou, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 15 -20 minute. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul spalat, curatat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se pune borsul. Cand clocoteste ciorba, se adauga orezul sau fideaua, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc se potriveste cat de acra sa fie , iar cand clocoteste se adauga oul batut, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE POTROACE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina

45 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Carnea se spala,eventual se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se

11 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Cred ca e buna.

  • Fara foto

    moise cornel (Maestru bucatar) , 26 iunie 2008

    ciorba de potroace se face doar din aripi si pulpe de curcan,taiate mici.nu din pui,nu spinare.la 2l apa se pune 1l bors daca e corect facut

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Aripile
  • spinarea de la pui
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina de patrunjel,
  • 1/2 buc. telina mai mica
  • 2 linguri orez,sau fidea
  • 1 l bors
  • leustean,
  • ou
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi