Se spala carnea de pui si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 15 -20 minute. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul spalat, curatat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se pune borsul. Cand clocoteste ciorba, se adauga orezul sau fideaua, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc se potriveste cat de acra sa fie , iar cand clocoteste se adauga oul batut, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii