autor:

Vekas

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE POTROACE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
aripile, gatul,labele si pipota de la gasca,, zarzavat de supa(morcov, patrunjel,telina, ceapa),, 2-3 linguri orez,, zeama de varza,, verdeata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun la fiert aripile, gatul, labele si pipota de la gasca. Se adauga zarzavatul de supa, apoi orezul si sare dupa gust. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza, care a fost fiarta separat.
2. Se pune verdeata tocata si se lasa sa dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE POTROACE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Punem la incalzit uleiul intr-o oala si

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace sin tacamuri de curcan

Ciorba de potroace sin tacamuri de curcan

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote,

7 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 27 ianuarie 2010

    Multumesc, Valentina, pentru apreciere si mai ales pentru imagine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Hmm,ce bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • aripile
  • gatul,labele si pipota de la gasca,
  • zarzavat de supa(morcov
  • patrunjel,telina
  • ceapa),
  • 2-3 linguri orez,
  • zeama de varza,
  • verdeata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Multumesc, Valentina, pentru apreciere si mai ales pentru imagine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole alba de post