autor:

Vekas

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE POTROACE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
aripile, gatul,labele si pipota de la gasca,, zarzavat de supa(morcov, patrunjel,telina, ceapa),, 2-3 linguri orez,, zeama de varza,, verdeata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun la fiert aripile, gatul, labele si pipota de la gasca. Se adauga zarzavatul de supa, apoi orezul si sare dupa gust. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza, care a fost fiarta separat.
2. Se pune verdeata tocata si se lasa sa dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE POTROACE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se

7 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 2 comentarii

  • Vekas Maria , 27 ianuarie 2010

    Multumesc, Valentina, pentru apreciere si mai ales pentru imagine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Hmm,ce bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • aripile
  • gatul,labele si pipota de la gasca,
  • zarzavat de supa(morcov
  • patrunjel,telina
  • ceapa),
  • 2-3 linguri orez,
  • zeama de varza,
  • verdeata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Multumesc, Valentina, pentru apreciere si mai ales pentru imagine.

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole