Se pun maruntaiele la fiert in apa si se spumeaza cand incep sa fiarba.
Ceapa tocata marunt, morcovul si radacina de patrunjel rase se pun la fiert in 500 ml apa in care se adauga ulei si delikat. Dupa ce au fiert se pun peste maruntaiele de pasare.
Se adauga borsul care a fiert separat. Se lasa sa mai fiarba cca 15 minute apoi se stinge focul.
Separat, intr-un bol se sparg ouale, se pun 3 linguri de smantana si se bat foarte bine, apoi se ia cu polonicul zeama din ciorba si se pune in bol amestecand mereu. Se pun cam 4-5 polonice de zeama apoi se rastoarna in oala cu ciorba si se amesteca.
Se adauga leustean, patrunjel, marar si coaja de lamaie rasa. Daca ciorba nu este suficient de acra pe gustul unora, se mai poate adauga zeama de lamaie.
Dupa cca. 10-15 minute se poate servi.
Se mai pune suflet cat va lasa inima.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii