Ciorba de potroace Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Maruntaiele unei pasari: picioare, aripi, ficat, pipota, gat, etc.
  • 2 cepe
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 l bors
  • 1 l apa
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura delikat
  • leustean frunze
  • patrunjel frunze
  • marar frunze
  • coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Se pun maruntaiele la fiert in apa si se spumeaza cand incep sa fiarba.

Ceapa tocata marunt, morcovul si radacina de patrunjel rase se pun la fiert in 500 ml apa in care se adauga ulei si delikat. Dupa ce au fiert se pun peste maruntaiele de pasare.

Se adauga borsul care a fiert separat. Se lasa sa mai fiarba cca 15 minute apoi se stinge focul.

Separat, intr-un bol se sparg ouale, se pun 3 linguri de smantana si se bat foarte bine, apoi se ia cu polonicul zeama din ciorba si se pune in bol amestecand mereu. Se pun cam 4-5 polonice de zeama apoi se rastoarna in oala cu ciorba si se amesteca.

Se adauga leustean, patrunjel, marar si coaja de lamaie rasa. Daca ciorba nu este suficient de acra pe gustul unora, se mai poate adauga zeama de lamaie.

Dupa cca. 10-15 minute se poate servi.

Se mai pune suflet cat va lasa inima.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise