Ciorba de praz

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • o bucata mai mica de praz
  • bors
  • bulion
  • frunze de leustean
  • sare.

Mod de preparare

Se rade morcovul,telina si pastarnacul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au fiert se pune prazul taiat marunt.Dupa ce a fiert si prazul, se pune bors dupa gust, bulion si leusteanul tocat marunt.

Optional se poate adauga o mana de orez si putin ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor